Tävlingsinformation

Simrishamnsmixen
Simrishamns MK

18 apr 2020

Tävlingen Ingår i:Södra BF & Smålands BF Rally DM.Sydsvenska Rallycupen.
Simrishamnsmixen 18 april 2020 inställd.
På grund av rådande läge och direktiv från Södra Bilsportförbundet, väljer Simrishamns motorklubb att ställa in årets Simrishamnsmixen.
Då tävlingen skulle ha körts bara 4 dagar efter att rådande tävlingsförbud är till ända och risken för ett förlängt tävlingsförbud är stor, vill vi i tävlingsledningen inte riskera vare sig ekonomi eller medlemmars hälsa i och med ett fortsatt arbete med tävlingen.
Detta är inget lätt beslut, speciellt inte med tanke på allt nedlagt arbete med de digitala tidkorten, men med nuvarande osäkerhet så känns beslutet rätt.
Ett stort tack till Resultatservice och Racetiming för samarbetet med att utveckla den digitala plattformen för framtidens genomförande av rally.
Tävlingsorganisationen kommer att titta på möjligheten att ordna en mindre tävling i höst, för att kunna testa den nya tekniken.
Information till anmälda deltagare kommer senare.
Med vänlig hälsning
Johan Engström
Tävlingsledare
Ett nationellt rally ingående i DM för Södra & Smålands BF DM, Sydsvenska Rallycupen (SSRC). Banans längd på lördagen är ca: 124 km varav ca: 32 km är SS fördelat på 5 SS, varav delar av 1 SS körs 2 ggr.

Viktigt att du läser detta innan du klickar dig vidare till anmälan.
Simrishamnsmixen 2020 kommer att genomföras lite annorlunda än en vanlig tävling.
Vi har i samarbete med Resultatservice tagit ett steg in i framtiden. Vi kommer att köra med digitala lösningar istället för papper.
Så om du vill köra Simrishamnsmixen 2020, så måste det finnas en smartphone med Android eller iOS (Apple) och med internet uppkoppling i din tävlingsbil.

Publikinformation

Start- och målplats (HQ) är förlagd till Österlengymnasiet i Simrishamn.
Serviceplats på Svampabanan i Tomelilla på lördagen.
Första start 10:00

Meny

Simrishamnsmixen

18 apr 2020 - Simrishamns MK

Facebook