Tävlingsinformation

Snapphanerally
Hässleholms MK

14 - 15 aug 2020

Deltävling i Rally SM och JSM 2020
Rallytävling om totalt 241 km varav 100,9 km är ss, uppdelat på 8 (10 innan stryckning av fredagsetappen) specialsträckor med arrangörsnoter av Anders Martinsson.
Till följd av Pandemisituationen tvingas vi stryka fredagsetappen och tävlingen startar således med SS3 på Lördag morgon. Återstår 8 SS på lördagen
Power Stage avgörs på ss 10.

Resultat

DeltävlingResultatMobilresultatGrafikSlutresultat
Snapphanerally  
Rally SM - Snapphanerally    
JSM - Snapphanerally    
Snapphanerally - R1  
Läs här om du har problem med att få uppdaterade resultat

Övrig information

Max antal på serviceplatsen per team
Max 4 personer/team tillåts på Hässleholmsgården (HQ & service-område) under tiden 13-15/8, för att minska smittspridning mellan teamen och funktionärerna.
Med 4 pers/team menar vi besättning (fö+kartis) + 2 personer.
GPS för säkerhet, övervakning och tidtagning
Safety tracking system kommer att användas under tävlingen vilket innebär att vi kommer att använda Racetimings GPS/trackingutrustning, varför nedanstående utrustning monteras för att ha rätt koppling installerad i tävlingsbilen när Ni kommer till tävlingen.

Läs mer i denna instruktion.

Publikinformation

Tävlingen körs publikfritt
Rallyt genomförs helt publikfritt och alla tillfartsvägar är stängda för publik. Programförsäljningen är helt stoppad och har du redan köpt ett program kan du kontakta klubben efter rallyt och få pengarna tillbaka eller välja att behålla programmet och byta mot ett nytt inför rallyt 2021.

Meny

Snapphanerally

14 - 15 aug 2020 - Hässleholms MK

Facebook