Nyheter

Ny extra tävling i Polen för Tom Kristensson
Tom och co-driver Andreas Johansson kommer att köra första deltävlingen i Polska grusmästerskapet, Rajd Podlaski den 21-22 maj som en förberedelse inför South Swedish Rally helgen efter och EM-tävlingen Rajd Polski i Polen den 9-12 juni.

- Då dessa tävlingar är på grusunderlag, är jag glad över att fått till stånd denna möjlighet utanför den ursprungliga planen, säger Tom.

- Vi har även tillsammans med teamet CoWax/2Brally beslutat att fortsätta säsongen med den Hyundai i20 R5 som vi kört de senaste tävlingarna i Tjeckien och Polen.

- Skillnaden mellan R5-bilen och den nyare Rally 2-bilen är inte jättestor, men R5-bilen är billigare i drift och det ger oss möjlighet att köra fler tävlingar inom samma budget. Det ser jag som positivt, eftersom jag vill köra så mycket som möjligt för att få erfarenhet av en 4-hjulsdriven bil på olika underlag.

- Det innebär att det kommer att bli en del förändringar i den planerade kalendern för året. Teamet har gjort ett fantastiskt jobb med att skapa möjligheter för fler tävlingar, och jag är även väldigt tacksam till mina partners som, trots en orolig tid både ekonomiskt och på andra sätt, gör det möjligt att fortsätta på en bra nivå.

Tom Kristensson Motorsport