Nyheter

Svenska RallyCupen redo, prisbord värt 200´000 att tävla om.
I förra veckan signerades ett gäng partners för Svenska RallyCupen 2022 som går in med en fin prispott.
- Vi har medvetet väntat in i det sista i år för att både vi och våra partners ska hinna se hur grussäsongen startar och var vi hamnar med startfält, säger Crister Nystrand i arrangörsgänget.

Trots tuffa år för företagen i motorsportbranschen har vi haft positiva svar från våra tilltänkta partners. Ett starkt prisbord till ett värde av drygt 200´000:- har de tävlande att köra om, vi har flera starka partners, både nya och gamla som går in i årets cup.

Nya in är bland annat Apex.se tillsammans med Pirelli som partners. J-tech och Motorsportshopen.se är andra intressanta nya partners som valt att synas ihop med oss. Kvar med oss är Tractive, Raceparts Sweden och Mocomp tillsammans med Hoosier. Patrik Barth och BMsport.se hänger också med på fortsatt satsning med er tävlande i Svenska RallyCupen.

Vi fortsätter också vårt samarbetet och stöttar #FkkCancer där de går in med Aktivera Stockholm och Rex Travel som partners för cupen 2022.

På onsdag kvällen stänger anmälan till årets premiär, Götenerundan hos Götene MK som körs den 7:e maj, passa på att släng in din anmälan innan onsdag kväll för att köra om de första poängen i årets säsong! Där väntar 42km special fördelat på fyra sträckor och noter av Patrik Barth på de tävlande!

Jeremias Ericsson