Nyheter

Rally Live sänder Rally-SM 2017
Det är klart att Rally Live med Sebastian Bourghardt, Per Johansson och Ola Strömberg fortsätter sända den populära rallyradion från Rally-SM även 2017. Detta presenterades under Rally Live:s Uppesittarkväll.- Det är fantastiskt kul att få förtroendet att fortsätta leverera rallyradio från Rally-SM. 2016 var ett fantastiskt spännande år, och allt tyder på att 2017 kommer bli minst lika bra. Så vi ser fram emot att få fortsätta leverera all action till lyssnarna hemma i soffan och i skogen, säger Rally Live:s Sebastian Bourghardt.

Detta blir den fjärde raka säsongen som Rally Live sänder, och under åren har deras popularitet skjutit i höjden. Vilket syns genom de dryga 7300 personerna som gillar Rally Live:s facebooksida. Rally Live kom även på fjärde plats av 171 i Svenska Podcastpriset tidigare i december.

- Vi ser fram emot att kicka igång 2017-års säsong med rallyradio, podcast och magasinsprogram. Vi kan knappt vänta på att starten ska gå i Östersund och vi får börja sända, avslutar Sebastian Bourghardt.

Rallyradion med Rally Live hör du som vanligt via SBFplay.se. Mer info om kommande sändningar och program hittar du på rallylive.se.