Nyheter

Adielsson trea i Brittiska Mästerskapen i rally
Det blev till slut en mycket meriterande bronsmedalj i Brittiska juniormästerskapen i rally för Vauxhall Motorsport Junior Rally Team föraren Mattias Adielsson från Göteborg och kartläsaren Andreas Johansson från Kungsör.

- Vi är mycket nöjda med vår säsong, fantastiskt att det räckte till en tredje plats efter alla bekymmer vi har haft under året, säger Mattias Adielsson.

Rally Isle of Man har varit en mycket tuff tävling som avgjorts under svåra förhållanden. Några sträckor har blivit strukna och regnet har kommit i häftiga skurar. Tävlingen har varit den längsta i hela mästerskapet och har avgjorts under tre dagar, med många av specialsträckorna i mörker. Adielsson har kört taktiskt med tanke på att säkra sin bronsmedalj och kom till slut på en fjärde plats i tävlingen.

- Jag hade velat stå överst på pallen. Nu blev det inte så men vi är nöjda med säsongen här borta. Det har varit en svår tävling i ett högt tempo. Vi valde ganska tidigt i tävlingen att inte ta för stora risker utan säkra målgången. Vi har haft lite stolpe ut många gånger men visat att vi aldrig ger upp utan kämpar hela tiden för att nå resultat. Stödet från våra sponsorer, teamet och alla fans har varit fantastiskt skönt och det har bidragit till den här medaljen, ett stort tack till alla som har följt oss, avslutar Mattias Adielsson.

Mästerskapsställning JBRC - slutställning
1. Robert Duggan
2. Sindre Furuseth
3. Mattias Adielsson


Urban Andersson