Nyheter

Avgörandet närmar sig för Adielsson i Brittiska Rallymästerskapet
Vauxhall Motorsport Junior Rally Team föraren Mattias Adielsson från Göteborg ska, tillsammans med sin kartläsare Andreas Johansson från Kungsör, under fredagen och lördagen köra den näst sista deltävlingen i det Brittiska Mästerskapen. Ulster Rally som avgörs över 14 specialsträckor på asfalt.

- Vi är mycket laddade inför tävlingen. Minnet från förra deltävlingen när vi var snabbast dag två som avgjordes på asfalt gör att vi känner oss mycket sugna på att tävlingen ska starta, säger Mattias Adielsson.

Ulster Rally avgörs väster om Belfast i Nordirland. På fredag skall 6 st specialsträckor köras med de sista i mörker. Lördagen blir en längre dag och första bil ska köra över målrampen på kvällen.

- Vi kommer att gå för fullt och göra vad vi kan för att sätta riktig press på de andra. Vi körde en tävling i Tyskland för två veckor sedan och fick mycket bra träning på asfalt.
Det är alltid svårt första gången man kör en tävling, men vi har under hela året visat att vi klarar de utmaningarna på ett bra sätt. Jag tycker att vi har ett riktigt bra utgångsläge inför de sista två deltävlingarna i mästerskapet. Nu gäller det bara att ta chansen och våga gå för fullt, avslutar Mattias Adielsson.

Mästerskapsställning JBRC - efter fem av sju deltävlingar
1 Robert Duggan - 96
2 Sindre Furuseth - 71
3 Mattias Adielsson ? 65


Urban Andersson