Nyheter

Full pott för Brink i Strängnäs
Tobias var föraren som stack ut i mängden vid SM-tävlingen i Strängnäs som avgjordes under torsdagen. Med en segermarginal på hela fyra sekunder i finalen, fem sekunder i semifinalen och vinnare av kvalomgångarna kunde man glatt räkna hem många trevliga mästerskapspoäng.

- Efter så mycket stolpe ut under de första två tävlingarna så blev det äntligen lite stolpe in. Nu är jakten på SM-guldet inledd på allvar, säger Brink som efter segern i Strängnäs nu bara är sex poäng efter mästerskapsledaren Thomas Bryntesson.

Vädret spelade de tävlande ett spratt under tävlingen. Efter att ha vunnit första kvalomgången så öppnade himlen sig till sista heatet i kvalomgång två. Medan de andra heaten kördes på torrt fick Tobias nöja sig med åttonde tid och marginalen till konkurrenterna hade regnat bort. Efter detta var det blöt bana resten av tävlingen och då hade konkurrenterna inget att sätta emot varken i starten eller i farten.

-Riktigt härlig känsla när jag kände att vi tog starten i finalen och min spotter tillika bror säger ?Nu har vi detta, nu kör vi? kommenterar Tobias Brink