Nyheter

Sydsvenska Rallycupens Mästarmöte den 5 augusti
En av nyheterna i årets Sydsvenska Rallycup är det Mästarmöte som körs på Millebygden Raceway fredagen den 5 augusti. Till detta blir ett visst antal förare ur alla prispottslistor inbjudna. Tävlingen körs som en sprint med två kvalificeringsåk där tiderna slås ihop och slutligen en avslutande finalomgång för varje klass med två körningar där bästa tiden räknas.

Inbjudan kommer att gå ut till de främst placerade i varje prispottlista efter Skillingaryd MK:s deltävling Skilling 500 den 2 juli.

Inbjuds gör sex förare från R4 klassen, 25 från R3, fem från R2, 25 från listan för standardklasserna/C-förare R3 och slutligen fem ekipage från Ungdoms-klassen.

Tävlingen kommer att sändas både över Rallyradion men också i rörliga bilder genom SBFplay. Ett utmärkt tillfälle att marknadsföra sig själv och sina sponsorer.

Under våren har Millebygden Raceway förlängts med en slinga och Mästarmötet blir också invigning av denna utökning. Ett tillskott som kommer att göra tävlingen extra spännande och utmanande.

Inbjudan publiceras inom kort på Resultatservice.se

Helt uppdaterade regler, poängberäkningar och prispottslistorna finns publicerade på hemsidan www.ssrc.se samt på Facebook, sök på ssrc.

Varmt välkomna till Sydsvenska Rallycupens Mästarmöte 2016.

Mats Bergman