Nyheter

Lyckad säsongsstart för Sandell i Phoenix.
I helgen rivstartade RedBull Global Rallycross i USA, Phoenix stod som värd för första stoppet i årets 12 deltävlingar långa serie. Mästerskapet startade med en dubbelhelg vilket innebär två deltävlingar på samma bana, en tävling under lördagen och en på söndagen.

Helgen startade med att Patrik var snabbast under träning & kval, slutade 2:a i finalen men vägen dit var inte spikrak. I första heatet tog Patrik ledning men fick tekniska problem på sista varvet, en drivaxel gick av och växellådan havererade. Med få minuters chans till reparation missade Patrik det andra heatet men kom tillbaka starkt i semifinalen där han körde upp sig från bakre leder till en 2:a plats.
- Jag är supernöjd men Bryan Herta Rallysport´s insats och det känns bra att vara i topp under inledningen av säsongen, summerade Patrik samtidigt som han såg fram emot fortsättningen.

Ny dag och nya utmaningar - söndagen innebar helgens och säsongens andra deltävling. Patrik körde bra och slutade trea i tidskvalet. Han var bakom de båda VW-bilarna som hittat mer fart än alla andra på banan. Finalen bjöd på hård fight där Östersundssonen slutade 4:a. Resultatet innebär en tredjeplats i mästerskapet
- Vi hade en bra första helg och fick många värdefulla poäng i mästerskapet med oss hem, jag är nöjd med inledningen på säsongen och nu ser jag och hela teamet fram emot fortsättningen.

Jeremias Ericsson