Nyheter

Kämpainsats av Brink i RallyX-premiären!
Premiären för RallyX Nordic 2016 har äntligen gått av stapeln! Brink Motorsport hade en tuff helg där man verkligen fick kämpa sig igenom tävlingen. Resultatet blev en andraplats i finalen.

Ted Brink, teamchef:
- Klart godkänt! Vi fick en väldigt utmanande lottning av startposition i kvalrunda 1 och det blev hårda tag i kvalrundorna för att ta sig fram, ibland har man medvind och ibland får man arbeta i motvind. Vi jobbade på bra och är väldigt nöjda med resultatet.

Det var Skövde som stod som värd för premiärtävlingen och bjöd på bra och soligt väder samt ett starkt startfält. Teamet är glada att vara tillbaka på banan och tävlingen i Skövde var en bra uppladdning inför resten av säsongen, för både teammedlemmar och partners.

Tobias Brink, förare:
- Vi var trea i sammandraget efter kvalrundorna och det var upplagt för en rafflande semifinal.
Det boxades i kurva 1 och vi kom inte ut bättre än femma med en krokig framvagn och ett par framhjul som pekade något mot varandra. Vi krigade oss till en viktig tredjeplats med en halt bil och säkrade sista finalplatsen. Väl där blev det åka av och vi knep andraplatsen, inte allt för långt ifrån segrande Thomas Bryntesson som hade fria spår hela finalen. Trots lite motvind så är vi nöjda med resultat. Hatten av till Thomas Bryntesson för dagens körning.

För er som missade tävlingen så går STCC Magasin på SVT2 18:00 måndagen den 2 maj. För er som hellre upplever det live så går nästa tävling av stapeln den 4 juni i Arvika. Vi siktar på pallen även då.