Nyheter

Ford Sverige går in som partner till Svenska Rallycupen
Ford Sverige går in som partner till Svenska Rallycupen och tar plats på Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia i Påsk.

Tiden närmar sig med rask takt inför Bilsport Performance & Custom Motor Show, och vi kan nu släppa nyheten att det blir Ford Sverige som tar med sin nya Fiesta R2T till årets monter.

Då är det även officiellt att Svenska Rallycupen får en ny stor partner för 2016, när Ford Sverige tar ett steg till i sin rallysatsning med sin nya Fiesta R2T att nå ut till den svenska rallysporten. Givetvis är SM fokus för Ford och deras Fiesta-satsning, men de kommer att åka mycket mera tävlingar och där är Svenska Rallycupens tävlingar ett bra komplement och skyltfönster.

Ytterligare som partner till cupen, har vi PPE/Yokohama som vi åter hälsar välkomna till Svenska Rallycupen och för 2016 års säsong.

Från cuporganisationen är vi klart positiva att knyta två seriösa och aktiva kända bilsportföretag till Svenska Rallycupen 2016.

Kom och träffa oss på Elmia i påsk, monter B02:66, kolla in Fords rally-Fiesta och prata svensk rallysport/Svenska Rallycupen.

Kalender 2016:
4 juni - Rally Biltema / Karlstad
2 juli - Bilcenter/Gästabudstrofén / Nyköping
30 juli - Kullingtrofén / Herrljunga
27 Aug. - Gruvrundan / Åtvidaberg
17 Sep. - Kolsvarundan / Kolsva
29 Okt. - Elektrikerna/Marknadsnatta / Skänninge

Officiell webbsida: www.svenskarallycupen.se
Facebook: www.facebook.com/svenskarallycupen


Jeremias Ericsson