Nyheter

Slutspurt i SSRC
Efter en månads uppehåll gör nu cupen omstart och laddar för de tre tävlingarna som utgör säsongsavslutningen. På lördag körs välbekanta och omtyckta TV-svängen med SMK Hörby som arrangör. Startlistan är fylld av kända namn och vi återkommer med referat och cupställning efter tävlingen.

Värda att notera är förstås att Simon Andersson/Ditte Kammersgaard, Eslöv och hemmaklubbens Victor Hansen/ Victor Johansson tar sin R4 bilar in i 2WD och utmanar de etablerade i klassen.

4WD får internationellt besök då norrmannen Dagfinn Rosseland hyr bil av lokala GNM Sweden. Dagfinn är inte direkt en lovande junior, han gjorde sin tävlingsdebut 1987 då många av hans konkurrenter inte var födda. Han är förstås välkommen ändå.

Första start kl 10 från Hörby Sportcenter lördag den 9 september. Varmt välkomna!!

Ber också att få slå på trumman för nästa deltävling som går söndagen den 24 september. Det är Vetlanda RRC som bjuder till Vetlanda Mästerskapen. Med start på Ädelfors Folkhögskola strax öster om Vetlanda erbjuds en bana 45 km SS av totala 87. En SS-andel på över 50 %. Inte många som slår det!!

Så uppmaningen är tydlig, missa inte denna fantastiska tävling. Anmälan på reallyrally.se senast den 12 september.

Planera också in sista tävlingen Temahallen rallysprint i Vinslöv den 30 september. Efter tävlingen inbjuds också till avslutningsfest med prisutdelning på Vannaröds slott. Länk till anmälan finns på www.ssrc.se.

Välkomna till Sydsvenska Rallycupen 2023!!
Mats Bergman
Anders Martinsson