Nyheter

Svenska RallyCupen planerar för 2024
Arrangörer, Partners & Rallyintresserade se hit - Svenska RallyCupen planerar för 2024!

Två deltävlingar kvar av Svenska RallyCupen 2023, då är det hög tid att börja lägga planerna för 2024. Svenska RallyCupen söker nu arrangörer för 2024 års säsong, den elfte säsongen i cupens historia.

Vi vill ha en god spridning över grussäsongen, gärna med en månads mellanrum - eller "en deltävling per lön". Planerna ligger om sex deltävlingar för säsongen men slutligt besked beroende på arrangörers intresse och datum.

Är du rallyarrangör 2024 och sugen på att köra en deltävling i Svenska RallyCupen? Låter det intressant så är ni välkomna att höra av er till oss på info@svenskarallycupen.se med lite kort information om ert tävlingsdatum och lite information kring ert tilltänkta upplägg för tävlingen. Vi vill ha din intresseansökan snarast möjligt, samtliga inkomna intresseanmälningar gås igenom löpande i jakt efter en jämt fördelad kalender.

Några av våra grundkrav på tävlingsarrangörerna är som tidigare: * 1-dagarstävling där man kan ha fri besiktning fredag kväll. * Önskemål om cirka 40-50km special. * Noter av BMsport.se, Patrik Barth. * Arrangörer skall kunna ta emot 180 startande. * Liveresultat på webben.

Vi fortsätter med cupens måtto att det ska vara enkelt och positivt att vara arrangör och tävlande i Svenska RallyCupen. Så erfarna, engagerade och aktiva rallyarrangörer, ta chansen och lämna in ert intresse att arrangera en deltävling i Svenska RallyCupen 2024 snarast möjligt.

Samtidigt arbetar vi med att säkra ett större prisbord och få in fler partners i cuper som vill vara med och synas tillsammans med alla de tävlande, ett perfekt sätt att utöka och nå en större kundkrets - utöver att synas i cupens grafiska profil finns också möjligheter att finnas med på plats vid deltävlingar och via upp sin verksamhet.

Låter det intressant kan ni redan nu göra en första kontakt med oss så tar vi en vidare diskussion när kalender och upplägg för 2024 är färdigt.

- Ni tävlande, funktionärer och övriga rallyfantaster som kanske känner någon, har någon bra kontakt får tipsa dem, eller oss om en tänkbar partner, och de får gärna ta kontakt med Crister eller Ronnie direkt, eller börja med ett mail till info@svenskarallycupen.se så kontaktar vi er.

Vill du vara med och jobba med Svenska RallyCupen, vårt lilla gäng söker förstärkning för att fortsatt hålla en hög status. Gillar du att räkna poäng, intervjua och samla material för vårt WebTV Magasin och utveckla våra sociala medier eller annat jobb kring tävlingarna. Även då kan du kontakta oss på info@svenskarallycupen.se och berätta mer om dig och dina intressen för att hjälpa oss att utveckla och cupen.

Jeremias Ericsson