Nyheter

Patrik Sandell och Staffan Parmander är redo att ta sig an den svenska rallyeliten.
Efter många års tävlande utomlands gör Patrik Sandell Sverige comeback. Patrik och Staffan har siktet inställt på seger i rallysprinten i samband med SM-veckan i Skövde till helgen. Duon kommer till start i teamets Skoda Fabia R5, både i helgens tävling och i SM-veckan sommar i Umeå. Utöver dessa tävlingar kommer teamet köra utvalda tävlingar i SM serien under sommaren.Det skall bli riktigt roligt att köra rally igen på hemmaplan, rallysporten kommer alltid ligga närmast mitt hjärta även fast jag körde rallycross under många år av den senare delen av min internationella karriär, säger Patrik Sandell.

Jag åkte med Patrik för några år sedan när jag gjorde en liten comeback, så det skall bli jätteroligt att sätta sig i högerstolen igen tillsammans med Patrik. Jag har haft många framgångar internationellt tillsammans med Kenneth Eriksson men jag har inget SM guld, så det är siktet inställt på den här säsongen, säger Staffan Parmander.

Jag tror våra chanser till att knipa ett SM guld i år är stora, jag lärde mig mycket under åren i rallycrossen som har gjort mig till en mer komplett förare, så med den kunskapen färskt i minnet är siktet självklart inställt på SM guld, avslutar Patrik.

Förutom de tävlingar som teamet har planerat att köra kommer bilen att synas i andra roliga sammanhang under året, mer info om det kommer längre fram.

TV tablå, SM Veckan Skövde - rallysprint:
>> 10:25 - 16:30: SM-Veckan Rallysprint, (SVT Play)
>> 11:45 - 13:30: SM-Veckan Rallysprint, (SVT1)
>> 14:30 - 16:30: SM-Veckan Rallysprint, (SVT1)


Linnea Sandell
Jeremias Ericsson