Nyheter

Maja Bengtsson blir ny kartläsare hos Mattias Adielsson
Till 2022 kommer Maja Bengtsson från småländska Virestad att kliva in i högerstolen som ny kartläsare till Mattias Adielsson i teamets Ford Fiesta Rally2, där de fortsatt kommer att ha ett nära samarbete med M-sport. Full säsong i Rally-SM och några andra intressanta starter väntar under nästa år.

- Det skall bli enormt kul att få ha med Maja i denna satsningen vi gör tillsammans. Med hennes vilja att hela tiden utvecklas och min vilja att alltid vinna, kommer det här att bli något andra får se upp för. Jag tror att vi med våra styrkor kan skapa något riktigt bra ihop, säger Mattias Adielsson.

Trots Majas ålder, på ringa 17 år, har hon skapat sig ett namn inom svensk rallysport. Med sin stora talang och målmedvetenhet har hon redan skaffat sig erfarenhet genom att åka med många av de i yttersta toppen av svensk rallysport. Maja började sin karriär som kartläsare redan som 13 åring och har innan hon ens fyllt 18 år en SM-vinst i bagaget.

- Detta blir ett nytt steg i min karriär och jag är väldigt glad över att göra det tillsammans med just detta teamet och Mattias! Det är otroligt inspirerande och jag är säker på att nästa år kommer att bli något alldeles speciellt. Ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Maja Bengtsson.

Urban Andersson