Nyheter

Tom Kristensson Motorsport hjälper Calle Carlberg till start i SM finalen 2021
Under ungefär ett år har Tom Kristensson hjälpt och supportar Calle Carlberg, som är en 21 år ung lovande junior. Han har presterat långt över sina egna och alla andras förväntningar, inte minst denna säsong, där man har kunnat se att utvecklingskurvan pekat rakt uppåt.

- Den största anledningen till att jag velat hjälpa Calle, är att jag kan se mig själv i honom väldigt mycket. Vinnarskalle, hårt arbetande, glad och ödmjuk! Jag vet hur svårt det är att få ihop en budget inom rally, och med det utgångsläge Calle har inför sista tävlingen i Skillingaryd, hade det varit riktigt tråkigt om han inte haft tillräckliga förutsättningar för att få möjligheten att ta hem SM-guldet, säger Tom

Via etablerade kontakter till Tom Kristensson Motorsport kunde Tom öppna dörrar och möjligheter till Calle, så han själv kunde knyta ihop säcken för dessa samarbeten. Detta har resulterat i att Tom och Calle blir teamkamrater i Italienska JME Rallyteam, och i tävlingen, där Tom kör Rally2 Fiesta och Calle kör Rally4 Fiesta. Allt detta tack vare ett nätverk av fantastiska partners och entusiastiska människor.

- Det är detta jag vill jobba med när jag själv lagt min hjälm på hyllan, men nu dök det upp en situation, där jag kände att jag behövde och kunde agera.

- Jag vill rikta ett stort tack till mina partners som gör min satsning möjlig, men också dem som hjälper Calle. Det är så här ett rallysverige ska vara, säger Tom