Nyheter

Tom och David kör SM-tävlingen Skilling 500 och avslutar VM-säsongen efter Rally Finland
Tom Kristensson med co-driver David Arhusiander kommer att göra ett mellanspel på hemmaplan med att köra SM-finalen i Rally, Skilling 500 i Skillingaryd, den 24-25 september. Man kommer att köra med en likadan bil som i WRC2-klassen i VM, en Ford Fiesta Rally2 från Italienska JME Rally Team, ett team som Tom samarbetat med tidigare i år inför säsongstarten i VM.

- Jag är väldigt glad över att tillsammans med mina partners fått ihop det så att vi kan göra den här starten, säger Tom.

- Att tävla hemma är speciellt, att få visa upp oss för alla våra supporters och publiken och att få testa högsta klassen i SM, skall verkligen bli kul, fortsätter Tom

- Det är även en uppladdning för oss inför VM-tävlingen i Finland veckan därpå. Vi åker direkt efter tävlingen till Finland, där vi som tidigare i år kör för M-Sport.

- Vi kommer att avsluta säsongen i VM i och med Rally Finland. I planen fanns att vi även skulle kört deltävlingen i Spanien i mitten av oktober, men vi avstår den för att få mer tid till att arbeta med och förbereda säsongen 2022, säger Tom. Tävlingen i Japan har ställts in på grund av Covid 19, och även om Rally Monza eventuellt kommer att ersätta som finaltävling, som förra året, är det inte aktuellt med start där, säger Tom.

- I Skilling 500 har jag inte kört sedan min tid i Volvo Original så vi ser fram emot att komma dit och tampas med det tuffa motståndet i klassen, avslutar Tom