Nyheter

Seger i TV-Svängen för Victor och Victor.
Efter ett års uppehåll för pandemin var det åter dag för TV-Svängen. Victor Hansen och Victor Johansson kom denna gången till start i Peugeot 208:an. Tävlingen avgjordes på två sträckor som kördes två gånger.


Foto: Henrikrallyfoto. Victor och Victor som totalsegrare i TV-Svängen.

Pontus Berglund var den som tog hand om täten då han var tiondelen snabbare än Victor och Victor på första sträckan. På andra sträckan tvingades Pontus tyvärr att bryta efter en avåkning och i serviceuppehållet efter två sträckor låg nu Victor och Victor i en knapp ledning 0,3 sekunder före Asarums Henric Nilsson.

Efter att varit snabbast på de två avslutande sträckorna stod det klart att Victor och Victor vunnit totalt 13,2 sekunder före klubbkompisen Joacim Kristiansson.
- Det känns fantastikt kul att lyckas vinna på hemmaplan. TV-Svängen är något som är speciellt för de som kommer från Hörby. Här finns en stark tradition och ett stort intresse, säger Victor Hansen.

Knappt hann TV-Svängen ta slut innan förberedelserna började för nästa helgs SM-deltävling, Snapphanerallyt i Hässleholm.

Vi leder just nu SM-tabellen med två poäng och det kommer bli jättetufft. Vi är nog 6-7 ekipage som alla kan vara med och slåss om segern, men vi ska göra vad vi kan, upplyser Victor Johansson.

Victor Hansen Motorsport.