Nyheter

Victor Karlsson och Jonas inledde SM-säsongen med en stark andraplats i Kil
Rally Killingen inledde SM-säsongen med snabba vägar i de värmländska skogarna runt Kil. Intresset för att köra rally under pandemin har varit stort och det märktes när den inledande SM-deltävlingen Rally Killingen skulle avgöras och då med över 140 anmälda. Victor Karlsson från Vimmerby MS med Jonas Magnér från KAK Motorsport var en av de som ville var med och fightas om pallplatserna.

Victor och Jonas inledde rallyt lite avvaktande och fick inte till den rätta känslan, kanske berodde det på de snabba förhållanden som erbjöds. Efter första servicen gick de ut med siktet inställt på pallen. Efter en urstark SS5 återfann sig återigen självförtroendet och duon fortsatte sin attack och avslutade den inledande SM-deltävlingen på en andraplats.

-"Det känns skönt att SM-säsongen är igång igen, säger en glad Victor, andraplatsen känns skönt och det ger oss en extra push inför de kommande tävlingarna. Där ska vi fortsätta att ge allt och se till att vi kan ge våra motståndare en match i SM." avslutar Victor.

Näst på tur väntar den lokala tävlingen Emilstrofén nästa helg.

Rally SM fortsätter med South Swedish Rally med Älmhult som värdort den 28-29 Augusti.

Victor Karlsson Rallyteam