Nyheter

Tom och David tvingades bryta italienska Rally Sanremo
Tom Kristiansson och co-driver David Arhusiander tvingades bryta Rally Sanremo på söndagen, efter den fjärde specialsträckan.

- Vi gled ut lite i en sväng och träffade en sten, men vi försökte att ta oss till servicen men missade maxtiden med några minuter, så det var bara att kasta in handduken, säger Tom

- Naturligtvis surt att behöva bryta, säger Tom, vi hade gärna velat köra de resterande 4 sträckorna för att visa vilken potential bilen har. Vi hängde bra med de starkare och snabbare Rally2 och R5 bilarna så långt

Paret körde en Ford Fiesta Rally3 bil för M-Sport Polen, den första tävlingen för den här bilen, i den nya klassen, på asfaltunderlag.

- En fantastisk bil och ett stort tack till M-Sport Polen för den här möjligheten och till de många mil test som vi kört i veckan, det är mycket värdefullt för oss.

- Nu tar vi nya tag, närmast blir det mer test den kommande veckan här i Italien med en Ford Fiesta Rally2, innan det bär iväg till Kroatien och den första VM-tävlingen veckan därpå i WRC2 för M-Sport.

Även den andre svensken i tävlingen, Oliver Solberg, tvingades bryta på SS 3 då även han träffade en sten och slog bort ett bakhjul.