Nyheter

Swedol inleder partner-samarbete med Tom Kristensson Motorsport
Swedols kunder kan stötta Tom

2020 blev Tom Kristensson juniorvärldsmästare i rally när han överlägset vann genom att vinna 3 av 4 deltävlingar. Titeln blev hans efter seger i årets sista extrema deltävling i Monza i Italien.

I förra veckan gick Tom Kristensson ut med sin satsning inför VM 2021. Han kommer att köra klassen WRC2 för engelska M-Sport Ford World Rally Team som är högsta klassen för Rally2-bilar. Inför den satsningen inleder han nu ett partner-samarbete med Swedol.

- Vi ser att Tom har en stor potential att lyckas i sin fortsatta VM-satsning och det ska bli roligt att följa hans resa från juniorvärldsmästare till kanske även större titlar, säger Torbjörn Eriksson, Landschef Sverige.

- Swedol riktar sig via ett rikstäckande butiksnät samt utesäljare till främst små och medelstora företag inom verkstad, åkeri och transport samt bygg och anläggning. Vi vet att våra kunder har ett stort motorintresse och gärna följer våra svenska stjärnor i motorvärlden. I det sammanhanget ser vi att Tom kommer bli en viktig Swedol-ambassadör som når vår målgrupp på ett mycket bra sätt.

Swedols kunder kan stötta Tom

Inom ramen för samarbetet kommer Swedol att ta fram ett kunderbjudande som bygger på att de företags- eller privat-kunder som vill kan koppla sitt Swedol-konto till Tom Kristensson Motorsport. Varje gång kunden handlar hos Swedol får Tom Kristensson Motorsport en kick-back på köpet.

- Det känns riktigt bra och genuint att ha med Swedol på min fortsatta resa och jag ser fram emot att bli en ambassadör för Swedol och bidra till att knyta fler kunder till företaget! Swedol har en väldigt kunnig och professionell personal och ett brett sortiment som passar oss motorintresserade som hand i handsken, säger Tom Kristensson.

- Det här samarbetet känns riktigt bra och vi hoppas att det är många som på det här sättet vill vara med och stötta Toms fortsatta resa inom rallysporten, säger Försäljningschef Butik Anders Sjöberg som är ansvarig för samarbetet mellan Swedol och Tom.

Om Swedol

Swedol är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.