Nyheter

Midnattssolsrallyt öppnar föranmälan den 15 januari
Föranmälan med garanterad plats i tävlingen 2020 och två nya tävlingar i tävlingen. Nyheterna blir allt fler i KAK Midnattssolsrallyt 2020.

För att deltagare lättare ska kunna planera och inte minst få gott om tid att planera har Midnattssolsrallyt beslutat att öppna en föranmälan till årets tävling. Föranmälan öppnar den 15 januari på www.midnattssolsrallyt.com och stängs när 100 föranmälningar har kommit in, eller senast den 15 februari.

Dessa 100 är därmed garanterade en plats i tävlingen. Den ordinarie anmälan öppnar i påsk och för de som anmäler sig då tillämpar arrangören fri gallring.

Förutom de sedvanliga vinnarna totalt och i varje klass, delas sedan 2012 ut ett pris till snabbaste dam som får motta Ewy Rosqvists Pokal. Pokalen är döpt efter Sveriges genom tiderna mest framgångsrika kvinnliga rallyförare. I år instiftas två nya pokaler i tävlingen som hyllar två klassiska bilmodeller inom rally.

Den ena pokalen, Saab TvåtaktsTrofén, delas ut till den snabbaste föraren av en Saab tvåtaktare. Den andra pokalen heter Opel 400 Trofén och delas ut till den snabbaste Opel 400:an oavsett om det är en Ascona eller Manta.

Midnattssolsrallyt 2020 körs den 8 till 11 juli med Örebro som huvudort och med serviceplats på Örebrotravet.