Nyheter

Victor Karlsson och Jonas Magnér tar silver i JSM-finalen
I helgen har East Sweden Rally, Rally SM-finalen, avverkats i skogarna runt Linköping. Tävlingen inleddes med tre sträckor på fredagskvällen, där Victor och Jonas avslutade med en tredjeplacering inför lördagen. Under lördagen avverkades sju specialsträckor och duon ökade farten på de krävande sträckorna och kunde avsluta finalen på en andra plats.

Tyvärr räckte det inte till en medalj i JSM 2018 utan de slutar på de fjärdeplats

-"Vi tog i för allt vad vi kunde, säger Victor. Vi fick till den där känslan som man alltid vill ha, bilen gjorde det vi ville och det var aldrig några tveksamheter. Vi hade verkligen hoppats att vi skulle avsluta JSM med en medalj, nu blev det inte så. Nu laddar vi om inför 2019."-avslutar Victor.

Vann JSM otrimmat 2WD gjorde Jari Liiten, silver tog Eddie Lundqvist och bronset gick till Hampus Jakobsson.