Nyheter

Dags för nytt rallyäventyr i Slovakien för Mattias Adielsson
Under fredag och lördag är det dags för Mattias Adielsson att göra ytterligare ett framträdande i det Slovakiska Mästerskapet i rally, Rallye Tatry med nio specialsträckor på asfalt. Adielsson har sin kartläsare Andreas Johansson med sig till Slovakien.

- Vi är riktigt sugna på att sätta oss i bilen igen. Den här gången ska det vara riktigt fina asfaltsvägar, förra tävlingen kändes det som att det var mer grus en asfalt och mycket svårkört, säger Mattias Adielsson.

Rallye Tatry avgörs under fredag och lördag. Tävlingen är den tredje deltävlingen i Slovakiska Mästerskapen och mäter tio mil specialsträckor. Fredagen innehåller tre sträckor och under avslutningsdagen skall ytterligare sex sträckor köras innan målgången vid klockan 15.

- Det är synd att vi missar South Swedish Rally på hemmaplan, men vår långsiktiga plan är att komma ut internationellt och då är det riktigt utvecklande att köra ett asfalts mästerskap. Vi var fyra i förra deltävlingen och självklart siktar vi på pallen. Vi måste också vara smarta för att få så många mil som möjligt på asfalt, avslutar Mattias Adielsson.

Urban Andersson