Nyheter

Meriterande fjärdeplats för Mattias Adielsson i Slovakien
En riktigt bra insats av Göteborgaren Mattias Adielsson i den andra deltävlingen av det Slovakiska mästerskapen i rally. Adielsson och kartläsaren Andreas Johansson lyckades komma på en fjärde plats efter en stabil körning på svåra asfaltsvägar.

- Vi är nöjda med insatsen. Det är inte lätt att hänga med på dessa svåra vägar men vi har visat att vi kan vara med och kriga i toppen. Vi har en härlig känsla i bilen och vi har kört utan att ta för stora risker. Just nu prioriterar vi träning och tävlingsmil istället för någon enstaka sträckseger, men vi var ändå tvåa på två av de nio sträckorna, säger Mattias Adielsson.

Rally Presov avgjordes på tre specialsträckor som kördes tre gånger. En kompakt och intensiv tävling som avklarades på några timmar under lördagen.

- Det har varit en mycket bra vecka med test både onsdag, och torsdag och sedan tävlingen. Det är riktigt roligt att fått möjligheten att utvecklas tillsammans med ett så proffsigt team som vi kör med här nere i Slovakien. Det här är en mycket bra skola för framtiden, avslutar Mattias Adielsson.