Nyheter

Nyheter inför anmälan till Midnattssolsrallyt 2017
Det är dags för stora vårruset och anmälan till Midnattssolsrallyt.
Som brukligt är öppnas denna under långfredagen kl:12.00 i samband med mässan på Elmia i Jönköping. Inför detta året har det tillkommit funktioner i anmälan för att underlätta för Er att få er anmälan och beställning av extra tillval typ mat, teampass m.m. komplett.
Det finns alltså ingen webbshop där man kan göra denna typ av beställningar.

I anmälan finns det 2 nya sektioner.

1. CV
Här skall du beskriva din rallykarriär. Detta CV blir underlag för speakers, pressmeddelande, ev. gallring m.m. Beskriv ditt bilsportliv kortfattat, berätta om din bil, om du har några speciella minnen m.m. Sälj in dig helt enkelt!

Om du hellre vill skriva denna text i ett mail eller ett dokument så får du gärna göra det och skicka det till resultatservice via epost. Det måste finnas oss tillhanda före anmälningstiden går ut den 7 maj.

2. Tillval
I denna sektion av anmälan skall du beställa de eventuella extra tillval som du vill ha till tävlingen.
OBS! När du gör din första anmälan måste du inte göra en slutgiltlig beställning. Denna beställning kan du göra senare genom att logga in på din anmälan och då göra beställningarna.
För att göra en anmälan måste du aktivt göra ett val på de tio produkterna som finns.
Detta innebär att du måste aktivt sätta 0 som antal på alla de tillval som du inte skall ha. Så till exempel i din första anmälan sätter du noll på allt utom startavgift och el. Resten sätter ni till 0.
När ni sedan bestämt vilka tillval ni önskar så loggar ni in på Er anmälan och sätter in de antal som ni önskar köpa till tävlingen.
Det kommer givetvis att finnas ett sista datum för beställning och detta datum kommer att delges Er senare.

Ändra dina tillval!
Logga in på din anmälan och välj tävling, så får du en sammanställning på de tillval som du beställt. För att göra nya tillval eller ändra dina tillval tar du bara upp din anmälan och ändrar dessa. Glöm inte att spara din anmälan.
Alla tillval kommer att faktureras.

Glad påsk. Åk lugnt under helgen.