Nyheter

Hedström motorsport utökar med fler förare
- Fyra förare klara, när teamet siktar med full fart mot både EM och Rally-X Nordic.

Det blir bröderna Hvaal från norska Larvik som gör Peter Hedström och Christer Dalmans sällskap i Hedströms Motorsport denna säsong. Teamet växer så det knakar. Båda VW-bilarna samt Ford Fiestan kommer gå för fullt när säsongen brakar loss.

Bröderna Joachim och Alexander Hvaal blir de nya namnen i Hedströms Motorsports laguppställning för 2017. Lillebror Joachim Hvaal kommer från en god säsong i RX Lites, där han slutade på fjärde plats i både EM och RallyX Nordic. För Joachim blir det Supercardebut, när han tar plats i teamets OMSE Ford Fiesta Supercar. Han kommer att tävla både i EM och RallyX Nordic.

Alexander ser fram mot en säsong tillsammans med brodern Joachim hos Hedströms Motorsport.

- Jag hoppas verkligen jag lyckas i år, det är seger som gäller i Rally-X Nordic. Alexander kommer förutom fulls säsong i RallyX Nordic, även att köra tre inledande EM-tävlingar i en av teamets VW Polo Supercar.

- Det får bli en utvärdering efter tre tävlingar, känns det bra kan det hända jag fortsätter hela säsongen.

Teamets andra VW kommer köras av Peter Hedström själv i hela EM-serien, medan Peter i RallyX Nordic kommer att fungera som teamchef. Där kommer i stället Christer Dalmans köra bilen under säsongen.

- Det känns mycket inspirerande med bröderna i teamet, de kommer komplettera oss bra och jag ser fram mot ett långt och givande samarbete mellan oss, säger Peter Hedström. Redan den 31 mars rullar EM-säsongen igång på Circuit Barcelona-Catalunya, med Peter Hedström och båda bröderna Hvaal på startlinjen.

Anders Ekström