Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Skruvat.se blir ny partner till Svensk Bilsport

Onlineföretaget skruvat.se blir ny samarbetspartner till Svensk Bilsport. Skruvat.se startade för sex år sedan och har sedan dess etablerat sig som ett av de stora företagen när det gäller reservdelsförsäljning i Sverige och norden.

- Vi har under senare år försökt att profilera oss mer mot motorsporten och utökat vårat program med mer prestandaprodukter och kända varumärken, säger Peter Jakobsson, en av grundarna av skruvat.se

Avtalet med skruvat.se löper över tre år och är ett viktigt steg i förbundets partnerstrategi.

- För Svensk Bilsport passar det perfekt. Vi får in en tung partner som satsar på vår idrott. Men vi får också in en partner som har produkter som alla våra medlemmar har nytta av och där våra utövare kommer kunna ta fördel av att det nu finns ett avtal mellan skruvat.se och Svensk Bilsport, säger förbundsdirektören Thomas Jansson och fortsätter.

- Vi ser redan vad skruvat.se har gjort inom sporten och det är ett snabbfotat företag som gärna gör det lite oväntade och det känns riktigt spännande att få ha med dem på resan mot att stärka och utveckla Svensk Bilsport, avslutar Jansson.

Så sent som i helgen syntes skruvat.se på bilar när Rallycrossen körde EM- och VM-tävlingar i Italien.

- Ja, vi har sedan tidigare ett samarbete med Henning Solberg och har haft med en del andra förare. Men det känns bra att vi nu tar samarbetet ett steg till. Vi har även inlett samarbete med Svenska Rallyt och nu också med förbundet. Vi vill gärna ta ett större grepp om hela den här publiken och sporten och visa att vi kan tillhandahålla bra och prisvärda produkter och lösningar till de som är lite mer professionella, avslutar Jakobsson.