Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Brink SM-sjua under premiäråret

Brink Motorsport avslutade under helgen 2014 års rallycross-säsong på ett soligt Solvalla inför 15 000 åskådare. Ett fantastiskt event där teamet hade höga förhoppningar efter den fart man visat de senaste tävlingarna. Ett krokigt styrstag satte stopp för teamets framfart under semifinalen där man fick se sig besegrad.

- Siktet var inställt mot toppen och att få avsluta helgen efter semifinalen är en stor besvikelse. Vi var klart snabbare än våra motståndare i Knutstorp men den farten har inte funnits här på Solvalla tyvärr. Man lär sig dock av sina motgångar och vi tar med oss väldigt mycket hem efter denna helg berättar en besviken Tobias Brink.

Teamets första säsong inom rallycrossen är nu till ända och tar man en snabb titt i backspegeln har det varit ett mycket lärorikt år.

- Rallycrossen har verkligen varit en mycket tuff men också spännande utmaning. Vi har lärt oss massor och bara blivit snabbare och snabbare. Även om det inte stämde för oss under finalen har vi under senare delen av säsongen varit ruskigt snabba. Vi ser fram mot 2015, då blir vi farliga avslutar teamchef Ted Brink.