Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Patrik och Jeppe gör SM-come back i Hässleholm i NYBEs Volvo 240

Efter Kullingstrofen har Patrik jobbat hårt i garaget för att få Volvon att passa hans "raka" körstil. Noggrann som alltid har Volvon dessutom gått igenom hela Patriks checklista som alltid inför varje tävling. När det blir SM sitter Jeppe i högerstolen.
Patrik och Jeppe skriver egna noter inför SM-tävlingarna med två varv rekognosering före tävlingen. Först ut och sist in ger pålitliga noter där Patrik kan lita 110% på Jeppes notläsning.

I Kulling läste Magda Barths noter, i Hässleholm läser Jeppe egna noter och i Älmhult nästa helg läser Magda Martinsson-noter.
Jeppe åker med Stoffe i SydSvenskaRallyCupen (SSRC) där de åker för placering i cupen.

Ska bli spännande att se hur en välpreparerad Volvo 240 står sig i SM-konkurrensen mot 940:orna, Corollorna och Golfarna.

Fredagkväll startar S1 ute på garnisonen - gamla P2 - 18:15.

Räkna med att Patrik startar ca 18:20 med startnummer 38, direkt efter Martin Berglund i en Golf. Martin var med och slogs om medaljerna i Otrimmat 4 WD och säkrade en bronspeng i Uppsala.

Lördag morgon startar SS3 kl 09:55 utan omseedning så det blir att starta i startnummerordning efter Junior Challenge – 16 startande. Målgång beräknas till 16:20 på Stortorget i Hässleholm.

Stort TACK till NYBE AB och Mathias som ställer Volvon till förfogande, TACK till alla övriga sponsorer och alla supporters som stöttar oss ute i skogen.

Patriks Rallyteam www.patriksrallyteam.com

Anders Wiktorsson