Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Sverige bland topp tre inför avgörandet av Race of Champions värdland 2014

Svenska Bilsportförbundet - 2014-07-23 09:00 CEST

Rösterna strömmar in från runt om i världen och för närvarande är Sverige med bland topp tre. Sverige har i år en unik chans att för första gången någonsin få arrangera den stora finalen av motorsportsäsongen: The Race Of Champions. Kom ihåg att lägga din röst för att Sverige ska få den prestigefyllda tävlingen till Stockholm och Friends Arena. Se filmklippet nedan för att få en försmak av vad som kan komma till Friends Arena i höst.

Du lägger din röst via ROC webbsidan: http://www.raceofchampions.com/voteforvenue samt via deras Facebooksida: https://apps.facebook.com/my-polls/rocvoteforvenue Glöm heller inte att gå med i Facebookgruppen Race of Champions till Sverige.

Röstningen pågår fram till och med fredagen den 1 augusti. Nu på fredag den 25 juli dras nya vinnare av ROC Merchandiseprodukter och fram till sista röstningsdagen har alla som röstar chansen att vinna en TAG Heuer klocka.

Dela gärna vidare till dina vänner så att de också lägger sin röst på Sverige och går med i facebookgruppen!

Filmklipp
Se en försmak av vad som kan komma till Friends Arena med förare som tidigare svenskvinnaren Mattias Ekström och legendaren Stig Blomqvist. Se klippet här på www.sbfplay.se!

Bakgrund:
Sverige och Friends Arena är en av finalisterna som har chansen att arrangera Race Of Champions 2014. För att övertyga arrangörena att välja Sverige och Friends Arena efter 25 framgångsrika år runt om i världen på arenor som Wembley i London, Birds' Nest i Peking, Stade de France i Paris, etc behöver vi alla svenskars hjälp att rösta på Sverige och Friends Arena, se länkar ovan.

SBF
Thomas Jansson