Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Patrik Johansson startar i Kullingsgtrofen

Lördag 26 juli gör Patrik Johansson come-back i Kullingstrofen. I högerstolen sitter sambon Magda som snabbt får repetera sina kunskaper i notläsning. Hon är inte på något sätt nybörjare men kanske lite rostig. Patrik har inte tävlat sedan Uppsala i höstas så även han kan behöva lite avrostning. Jeppe sitter till höger om ”Stoffe” för att kriga om poäng i SSRC (SydSvenska RallyCupen).

NYBE ställer upp med sin potenta Volvo 240 i Patriks händer. Med nybyggd motor och ombyggd bakhjulsupphängning har Patrik en potent 240 att tygla. Blir spännande att se hur långt ekipaget räcker. Toyotorna och Golfarna kan bli svåra. Jimmy Olsson och Ola Axelsson kommer med nybyggda Volvo 940:or av allra värsta sorten. Räcker en 240 till i svenske mästarens händer? Nog räcker utmaningen till. Två veckor senare, 8-9 augusti, är det dags för SM-tävlingen i Hässleholm med Jeppe i högerstolen.

Ett stort TACK till NYBE och Mathias som ställer Volvon till förfogande och tack till alla sponsorer som ställer upp för att göra en come-back möjlig.

Första start på lördag är kl 11, vi försöker hålla hemsidan uppdaterad ”live” så logga gärna in. Hela teamet ser fram emot att vara med i ”cirkusen” igen. Det blir liksom som ett gift.

Anders Wiktorsson