Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Hög kvalitet i Slottssprinten.

Nu har ord. anmälningstid till Slottssprinten 2014 löpt ut.

Vi kan se fram emot ett högkvalitativt startfält lördagen den 12 juli. De sista att anmäla sig var SM o VM-nivå, när både "Häggen", Niklas Hägg, och sedan fjolårssegraren PG Andersson kom in med sin anmälan till årets race.

Drygt 120 tävlande team är nu anmälda, där även fjolårssegraren i 2Wd, Johan Holmberg är på plats, men han lär får det riktigt tufft att försvara segern i ett getingbo av snabba åkare. Och PG lär få ta i för att försvara segern i ett av de få race han kör 2014.

Den ordinarie anmälningstiden har löpt ut, men vi har återaktiverat anmälan, nu som en "elektronisk efteranmälan" då vi har ca. 10 platser kvar. Dessa platser går under "först till kvarn principen" och sedan blir det på en väntelista för ev. återbud som vi kan erbjuda plats.

Så skall ni åka, tveka inte på anmälningsknappen, för då går tåget att köra sommarens häftiga race med "After Rally och grillfest i Slottsparken".

Elektronisk efteranmälan görs som tidigare på Resultatservice.se Obs! "After Rally med Grillfest i Slottsparken", så är det separat anmälan till den, den hittar du via www.kmk.nu där du även hittar info och Inbjudan. Missa inte!

Bästa Rallyhälsningar
Katrineholm MK & Ericsbergs Slott
Tävlingsledningen.