Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Målgång efter problem för Tornado Racing

Premiären för Kent Persson med långloppsteamet Tornado Racing startade dåligt på Ring Knutstorp med en bruten tävling på grund av växellådan. Andra deltävlingen kördes i helgen på Sturup Raceway. Även om teamet råkade ut för en hel del problem så blev det målgång efter 6 timmar på banan på en godkänd placering.

I kvalet placerade de sig på en klart godkänd 6:e plats men trots det fick de starta från depå.

- Vi var sena ut till starten så vi fick starta sist från depå. Ingen stor grej i långlopp men det är ändå onödigt att ge bort tiden det kostar att köra sig genom startfältet plus att det finns en ökad risk för incidenter, berättar Kent.

Kent plockar snabbt placeringar och närmar sig toppen på startfältet men en rad småproblem som kostar tid och placeringar gör att Tornado Racing efter 6 timmar slutar på en 8:e plats. Kent fortsäter:

- Med tanke på den lite struliga tävlingen så är jag nöjd. Teamet har haft fullt fokus på att lösa det stora problem vi haft med bilen. Nu när det funkar så nu får vi börja jobba med småsakerna som kostar oss topplaceringarna. Vi tog målflagg utan allt för stora problem så det känns riktigt bra!

Tredje deltävling i ERCup körs på Falkenberg Motorbana den 15:e juni.

Resultat från tävlingen finns på:
http://www.ercup.se/index.asp?D=906

KP Motorsport