Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Svenska RallyCupen laddar för ny säsong

Populära Svenska RallyCupen går mot en ny säsongsstart.
I dagarna anlände Inbjudan till premiären, anrika South Swedish Rally med Tingsryd som bas.
Den tidigare SM tävlingen har potential att bli en av de största grustävlingarna för året – vi är stolta att vara del i tävlingen och ge alla tävlande en chans att möta nya klasskamrater från södern.

Organisationen bakom Svenska RallyCupen kan nu stolt presentera ett stort antal Partners, både nya och kända som väljer att profilera sig och stötta våra Svenska rallyåkare med priser till årets toppnamn i våra 10 tävlingsklasser!

Atracco som är nordens största leverantör av begagnade bildelar var först ut att presentera sig som partner för årets cup. Där efter har däcktillverkaren Pirelli, Växellådsbyggaren Tractive och Mocomp som säljer tävlingsutrustning anslutit till cupen. Men det är bara tre av dem, i mitten på listan syns stötdämparexperterna Öhlins Auto Norden som fortsätter som partner även 2014.

Sjuntorps egen däckfirma, Ralphs Däck med Maxxis Tyres som ett av varumärkena är en av nykomlingarna för säsongen. Där på besök hos Enem, där finns allt för att få fart på bilen och hos nästa partner, Trendab finns allt från personlig utrustning till verkstad.
Avslutar listan gör Notoraklet Gunnar Barth på Noteriet som fortsätter stödja våra rallyåkare – inte bara med noter ute på tävlingar, utan också med priser för de aktiva.

Svenska RallyCupen 2014:
» 31/05-14: South Swedish Rally. SSR-klubbarna, Tingsryd.
» 05/07-14: Gästabudstrofén. SMK Nyköping, Nyköping.
» 26/07-14: Kullingstrofén. Kullings MS, Herrljunga.
» 30/08-14: Västrallyt. SMK Trollhättan, Trollhättan.
» 20/09-14: Rejmes Svängen Rönne MK, Askersund.
» 25/10-14: Marknadsnatta. Västra Östergötlands MK, Skänninge.