Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Eskilstuna med EMK Kannan ingår också i SommarSerien

Eskilstuna med EMK Kannan gör årets SverigeSerie komplett och ingår också i SommarSerien

VOC Mekonomen Rallys SverigeSerie blir komplett med EMK Kannan som går av stapeln den 13 september. Tävlingen kommer också att ingå i SommarSerien, årets nya serie i VOC Mekonomen Rally. EMK Kannan kommer med sin placering i andra halvan av säsongen att vara en viktig kugge i hur de båda seriernas prisbord med ett totalt värde av 200 000:- ska fördelas.

Eskilstuna MK´s tävling EMK Kannan kommer att ingå i åreta upplaga av både SverigeSerie och SommarSerie.

– Med detta har vi parerat och ersätt de inställda vintertävlingarna som den osannolikt milda vintern ställde till. SverigeSerien är nu komplett. Men, fortfarande väntar vi på att kunna offentliggöra ytterligare två tävlingar i vår nya SommarSerie. Information om den av dessa som ligger på försommaren kommer mycket snart, där är det bara detaljer som återstår. Och kort därefter hoppas vi också kunna presentera SommarSeriens sista okända kort, den tävling som ligger på hösten.

Alltid fina tävlingar i Eskilstuna.

– Eskilstuna MK bjuder alltid på fina tävlingar, bra arrangemang och härliga rallyvägar, dvs precis som det ska vara då det vankas SverigeSerie. Detaljerna är ännu inte kända men de presenteras så snart de är på plats.

Fullständiga kalendrar liksom serieregler kommer inom kort att finnas på vår hemsida www.vocmekonomenrally.com under vinjetterna TÄVLINGAR respektive TÄVLANDE.