Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Fortsatta utlandsäventyr för Mattias Adielsson

Adielsson motorsport med rallyföraren Mattias Adielsson och codriver Christoffer Bäck gjorde sin debut utanför Norden i helgen och nu väntar ett Englandsäventyr.

Efter starten i Tyskland i helgen är teamet nöjda trots att man på SS5 fick kasta in handduken pga tekniskt bekymmer med en bromsskiva som brast.

- Det är aldrig roligt att bryta en tävling men tekniska bekymmer är svårt att förhindra och så länge vi var med i tävlingen hade vi efter första dagens 4 sträckor en ledning på 48s i 2 wd totalt och 18:e totalt i tävlingen säger Mattias Adielsson.

Att det var en spännande och lärorik tävling där ekipagen fick möta riktigt tuffa och speciella vägar där regnet öste ner gjorde inte resan sämre utan snarare tvärtom.

- Vi åkte dit för att ta lärdom om rallytävlingar utomlands och dess kultur och att få en sådan här upplevelse ser vi som en bra förberedelse på vad som kan vänta där ute, säger teamchef Mats Adielsson.

Under onsdagen kommer Mattias att åka med delar av juniorlandslaget över till England och den sista deltävlingen i Brittiska Mästerskapet. Tävlingen heter Rally Sunseeker och start/mål ligger i södra England i staden Poole.

- Vi åker ner för att få köra rekognoseringen till tävlingen samt att försökta ta lärdom och se hur det Brittiska mästerskapet är uppbyggt. Givetvis kommer jag att samla på mig så mycket kontakter och kunskap som är möjligt för att återigen förbereda för kommande mål. Tyvärr kan inte Christoffer följa med där utan kommer att vara till hjälp hemifrån, avslutar Mattias Adielsson

Följ oss:
Web: www.adielssonmotorsport.com
Facebook: http://www.facebook.com/Adielssonmotorsport
Twitter: @mattiasadiels
Instagram: @adielssonmotorsport


Pressansvarig: Urban Andersson +46-70-458 66 75