Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Jerker Axelsson och Bike Motorsport - Tävlingsrapport från Strömkarlsrallyt

Tävlingen bestod av 3 sträckor som vi åkte 2 gånger. Vädret var sådär, lite regn innan start, sen torka det upp under dagen.

SS1 Folkracebanan: Blandat asfalt och grus, så det var mycket halt på asfalten, vi bjöd publiken på några riktiga sladdar.

SS2 Kabelvägen: Här hittar Jerker bra, men underlaget var fuktigt och lite ovana med bilen gjorde att vi sladda lite väl mkt vissa svängar. Omställning av diffar på transporten till SS3, med hjälp av Kenneth Bäcklund.

SS3 Rörmaden: En knepig sträcka, orytmisk och med halmbalar i vissa svängar som stod lite galet. Flöt på bra o bilen kändes bättre. Service nu och allmän översyn av bil, ledning med 18 sekunder totalt och allt kändes bra.

SS4 Folkracebanan: Denna gång var det torrare på banan o vi åkte lite lugnare, men åkte 3 sekunder fortare än förra varvet i alla fall.

SS5 Kabelvägen: Jag kände redan i starten att nu skulle ja få mitt livsresa, greppet var bättre och bilen bättre inställd. Vi kom i mål med tiden 5,10,2, nytt sträckrekord. Vilken underbar känsla att få vara med om detta.

SS6 Rörmaden: inget idiot ladd på denna sträcka, bara åka på och ta bilen i mål.

Summering: Vi vann tävlingen med 33 sekunder. Jag hade den bästa dagen i mitt liv i en rallybil. Stort tack till Jerker för en fantastisk dag och till mekarna Jimmy o Henrik för en perfekt service.

Tack för ordet/ Christer Carlsson Stand in Co-driver

Jerker Axelsson och Bike Motorsport
www.biketrollhattan.se