Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

RallyJonna inleder ett samarbete med Julia Svensson från Gullabo RC

Under sommaren har Jonna och Julia åkt ett par tävlingar ihop och samarbetet mellan tjejerna har fungerat riktigt bra! Jonna säger:

- Jag har haft lite olika co-drivers som har åkt med mig men jag har alltid letat efter någon som är lika engagerad och vill satsa lika hårt som mig. Julia är en driven och målinriktad tjej som brinner lika mycket för rally som jag! Hon är 23 år och numera bosatt i Stockholm. Vi håller redan nu på att jobba inför nästa säsong med lite olika spännande saker.

Härnäst på schemat står East Sweden Rally i Linköping den 6-7 september för tjejerna. East Sweden Rally ingår i SM och JSM. Tävlingen har en total längd på ca 400 km med 9 specialsträckor (SS) på ca 100 km SS. Det jobbas nu för fullt med både bil och den ekonomiska biten.

- SM-tävlingen i Linköping är en tävling som jag har velat åka länge. Det är roliga vägar och mycket mil. Ett perfekt tillfälle för mig och Julia att få åka mycket ihop, lära känna varandra bättre och utveckla samarbetet i rallybilen! Säger en förväntansfull Jonna.

Följ tjejernas väg mot deras mål och drömmar på www.rallyjonna.com.

Jonna Eson Brådhe