Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Rally Småland 28 september 2013 - Förberedelser enligt plan

Arbetet med att förbereda inför årets rallyhändelse i Småland, Rally Småland den 28 september, pågår för fullt på alla fronter. Trots semester så har de olika arbetsgrupperna kunnat hålla god fart.

Bangruppen har kört igenom bansträckningen med de åtta specialsträckorna och gjort ett första utkast till körbok och tidplan. De åtta sträckorna ger cirka 74 km SS vilket gör Rally Småland till en av årets längre tävlingar. En del av sträckorna är kända framför allt för distriktets förare medan några är helt nya vilket ger alla lika förutsättningar.

Sponsorgruppen har under semestern haft svårt att nå beslutsfattare på alla företag men tar nu nya tag och ser för varje dag ett ökat intresse för att vara med och profilera just sin verksamhet i samarbete med Rally Småland.

Under tävlingsdagen kommer navet i verksamheten framför allt att vara serviceplatsen på Motorstadion i Vetlanda. Där kommer att finnas möjlighet för allmänheten att se ekipagen på nära håll samt kanske äta en bit mat eller handla på den minimarknad som traktens entreprenörer bjuder in till.

Följ tävlingen på www.rallysmaland.se och på Facebook http://www.facebook.com/pages/Rally-Sm%C3%A5land/197140660429017

Mats Bergman