Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Uppladdning inför Rally-SM med tävling i Herrljunga

På lördag är det åter dags för Mattias Adielsson att köra rally. Efter den framgångsrika asfaltssprinten i SM-Veckan är det nu grus som gäller. Kullingstrofén med start och mål i Herrljunga är första steget mot en mycket intensiv avslutning i årets Rally-SM.

- Vi kommer nu in i en period där de tre sista deltävlingarna i Rally-SM kommer att avgöras inom tre månader, med start den 9-10 augusti i Hässleholm. Kullingstrofén blir en bra uppladdning och det kommer bli värdefullt att få köra grus igen. Jag har alltid gillat Kullingstrofén med deras fina vägar och bra arrangemang, säger Mattias Adielsson.

Kullingstrofén avgörs över fem specialsträckor, som tillsammans mäter 41 kilometer. Starten sker klockan 11.00 och första bil beräknas i mål klockan 15.00.

Det är mer saker på gång inför avslutningen på Rally-SM. Det går att följa liveradio och livetider via rallysm.se och som ett komplement till det kommer vi att utöka vår information under deltävlingarna i Rally-SM.

- Vi vill gör det enkelt för alla att följa oss under och mellan tävlingarna, så nu finns vi på facebook, instagram och twitter och till nästa deltävling i Rally-SM kommer det vara snyggt integrerat på hemsidan. Hemsidan kommer dock fortfarande vara navet som allt kretsar runt, säger Mattias Adielsson

Ulf Andersson