Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Mot halvtid för Svenska Rallycupen.

På lördag smäller det igen, Herrljungatrakten invaderas av rallybilar i Svenska Rallycupen som skall köra klassiska Kullingtrofén.

Det brukar bli ett rejält starfält när Kullings MS bjuder in till trofén, och även denna gång ligger vi på 200-hundrastrecket som kommer att gå ut ifrån Herrljunga Folkets Park med börjar kl.11

Och glädjande är att det är ett mycket kvalificerat startfält, givetvis med toppskiktet av cupåkarna kryddat med några kända namn som vill mäta sig med de bästa.

Cuptoppnamnen i 4WD, Björn Adolfsson och Eric Johansson, får nu tampas med SM-eliten när både Patrik Johansson, Robin Friberg och Martin Berglund finns med på startlinjen, så det lär bli race!

Även 2WD mönstrar ett grymt startfält, cupledaren Mikael Ericsson lär få det tufft för att knipa ännu en seger, säger bara: Johan Carlsson, Tobias Söderqvist, Jonas Johansson, Kristian Johansson och Fredrik Eriksson, där den sistnämnde haft lite träningsläger med P-G o Emil Axelsson och hittat ännu mera fart.

Tar Knutte en ny skalp i B2WD? Vem skall gasa värre än Mattias Ledin i GrE, som även nu har en seger på Folkracefestivalen i Motala på meritlistan. Och kan någon hindra att Henrik Johansson tar en fjärde raka delseger i Ungdomsrally-klassen?

Väl mött i Herrljunga på Lördag, bättre rallyaction blir det inte!

Arrangören Kullings MS laddar med liveresultat och rallyradio för att göra upplevelsen perfekt fullt ut. Missa inte detta!

Svenska Rallycupen
Crister Nystrand