Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

KAK Midnattssolsrallyt: mindre än en vecka kvar

Nu återstår bara några dagar till den 15 maj då anmälan till KAK Midnattssolsrallyt stängs. Fler utländska förare än tidigare är anmälda och tre av fjolårets segrare kommer tillbaka för att försvara sina titlar: Tom Damberg, Thorbjørn Bye och Nina von Krusenstierna.

Över 115 ekipage anmält sig, och intresset från de utländska förarna har ökat markant. I dagsläget är det fler 20 ekipage från utlandet och inte bara från våra grannländer utan även från Frankrike, Belgien, Österrike och Tyskland.

Bland de svenska förarna som anmält sig återfinns exempelvis förra årets stora överraskning och tillika totalsegrare Tom Damberg med sin Volvo 164. Han kommer att få kämpa om segern med bland andra Kenneth Bäcklund som vann 2010 med sin Ford Escort.

I Regularity har segrarna från de tre senaste åren anmält sig, Thorbjørn Bye, Norge (2012), Patric Carlsson (2011), och Penti-Juhani Hintikka, Finland (2010). I den klassen kan man räkna med en Nordisk sekundstrid, både bildligt och bokstavligt talat.

Förra året återuppstod damklassen i KAK Midnattssolsrallyt och då gick vandringspriset Ewy Rosqvist Pokal till Annie Seel i Historic och Nina von Krusenstierna. Om Annie ska köra i år är oklart men Nina ställer upp igen som en av, ännu så länge, tre damer i Regularity.

För en uppdaterad anmälningslista, gå in på vår hemsida www.midnattssolsrallyt.com och klicka på Anmälningslista under fliken Tävlande.