Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Premiär för Skoda Fabia R2 i Rally-SM

MJ Sport med Martin Jansson från Rasbo och Lars Blondell från Mantorp tar sats mot den första grusdeltävlingen i rally-SM, South Swedish Rally med start i småländska Tingsryd. Teamet har endast kört sin nya Skoda Fabia R2 på en pressträff anordnad av SBF vid Arlanda.
- Vi kommer nu att göra de sista finjusteringarna inför tävlingen på shakeedownen på torsdagkväll, säger co-driver Lars Blondell.

Imorgon (torsdag) och på fredag skall dock en rekognosering av sträckorna genomföras. Teamet tar den här tävlingen som en test inför framtiden, det vi har som mål är att ha i roligt bilen och att hitta en körstil som passar den nya R2-bilen.

South Swedish Rally avgörs under fredag och lördag. Totalt skall 16 st specialsträckor köras som tillsammans mäter ca 15 mil. Under fredagskvällen körs även en publiksträcka centralt i Tingsryd, hit väntar sig arrangören väldigt mycket publik. På lördag eftermiddag vet vi hur det gick i South Swedish rally då bilarna går i mål vid klockan 16 på torget i Tingsryd.

Följ tävlingen på www.rallysm.se och på www.mjsport.se