Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Ännu en pallplats för Frida och Per

Frida Axelsson, Skillingaryds MK och Per Uddesson, Södra Sunnerbos MK gjorde i helgens tredje deltävling i Grupp E Cupen en bra insats. Det var då dags för den onotade tävlingen Zabra-rallyt i Nybro.

Med 12 startande i A-B klassen visste Frida redan från början att det skulle bli tufft under dagens tävling.

Men redan efter första och andra sträckan visade Frida och Per att det kan hänga med även på onotat, då de hade kört in sig på en andra tid i klassen. Det var dock väldigt jämt uppe i toppen då det bara skiljde 1 sekund mellan 3 förare.Service efter två körda sträckor och genomgång av bilen och få mer energi till det två sträckorna som är kvar.

Sträcka tre och fyra gick bra, men dock kunde de inte knipa andra platsen denna helg, utan det blev en tredje plats med 0,3 sekunder upp till andra platsen.

"Vi är nöjda med dagens tävling, jag åker så gott jag kan, men tyvärr så räckte det inte riktigt till idag. Men det var riktigt roliga och häftiga vägar i Nybro, så vi har haft riktigt roligt hela dagen."

Nu blir det till att ladda batterierna och gå igenom bilen ordentligt, då det är något lurt med framvagnen.

Nästa tävling för teamet blir den 18 maj, om det blir Hällefors i Grupp E Cupen eller Midsommardansen i Sydsvenska Rallycupen, det återstår att se.

Fridasrallyteam.se