Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Patriks Rallyteam - ser fram emot årets första grustävling

Efter en väldigt sen vår ser vi fram emot årets första grustävling. Det har blivit några timmar i garaget för Patrik för att göra bilen klar för grussäsongen inklusive ett kopplingsbyte. Kristianstad MK har lovat fina grusvägar till tävlingen på lördag.

Första start sker kl 11.00 från restaurang Metropol vid högskolan i Kristianstad. Klassiska och historiska rallybilar startar först. Här kan ni lyssna på "djungeltrummor" (2-takts SAABar), T-fordar (SAAB V4), Porsche 911 och jag förmodar att Frank Mårdh kommer med sin Ascona 400 och sprider härlig 16-ventilssång över skåneslätten. P-O Davidsson i en Volvo 242 åker alltid fort.

Själva lär vi få stå upp och köra med stora delar av svenska eliten i Otrimmat 4WD på plats. Skall Anders Jonasson kunna upprepa sin seger från SM-tävlingen i Köping i höstas. Jimmy Joge är en given segerkandidat, alltid snabb och med massor av erfarenhet. Thomas Thunström, Joachim Carlström och Johan Rudengren åker fort. Och glöm inte bort de lokala förarna på sina hemmavägar i Skåne. Inte minst Stoffe Nilsson är alltid snabb. Detta blir ett bra genrep inför South Swedish Rally i Tingsryd 10-11 maj.

Kom gärna och hälsa på oss på oss på serviceplatsen och ute i skogen. Vi uppskattar våra sponsorer och supporters. Utan er vore vi inte i Kristianstad.

Ni kan följa tävlingen live på www.resultatservice.com

Anders Wiktorsson