Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

MJ Sport lägger i nästa växel i en Skoda Fabia R2

MJ Sport bestående Martin Jansson från Uppsala och Lars Blondell från Mantorp kommer i resterande Rally SM-deltävlingar köra en Skoda Fabia R2. Bilen är nyligen införskaffad och blir den första Skoda Fabia R2 i Sverige. R2, som i SM körs i otrimmat 2WD, är den klass som för närvarande växer mest och även den där det kommer in flest nya bilar. I helgen står bilen utställd på Elmiamässan i Jönköping på Bilsport Performance Show, där ni även kan prata med Lasse, som sköter montern.

- Idag, fredag, har det varit riktigt mycket folk och intresset för vår nya bil har varit mycket stort. Många kommenterar att den är riktigt snygg och är nyfikna att se bilen på vägarna, säger Lars Blondell

För att få ytterligare fart på satsningen släpper vi även nu vår hemsida www.mjsport.se. Den kommer uppdateras kontinuerligt för att alltid innehålla det senaste som sker inom teamet. Sidan kommer även integreras mot vår facebook-sida MJ Sport, så att informationen kommer att finnas tillgänglig för alla, både med och utan facebookkonto.



Foto:MJ Sport