Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Nu gasar Svenska Rallycupen igång för 2013

Sveriges största rallycup åker nu upp ifrån startgroparna, vi presenterar stolt årets partners och startar upp första deltävlingen.

Efter hårt men positivt arbete med att förhandla med sugna partners för årets cup, kan vi nöjt konstatera att tio seriösa företag inom motorsportområdet tror och satsar på Svenska Rallycupen 2013.
Förra året avslutades med en enkät och synpunkter som gick att förbättra, vid mötet i Dec bestämdes om några förändringar för detta år och som skrevs in i reglerna som publicerades innan årsskiften på webbsidan.
För 2013 har vi nu sju laddade arrangörer och tio partners som är på hugget att skapa en ännu bättre cup, fintrimmat regelverk och större prispott att slåss om.

Vi välkomnar Mocomp, Tractive AB, PPE/Yokohama, Öhlins Auto Norden, Pirelli, Finess, Trendab, ENEM, Racepart Sweden samt Noteriet till Svenska Rallycupen och att de möjliggör att svenska rallyåkare får en rejäl prispott att tävla i sveriges största rallycup.

Nu är det knappt två månader kvar till premiärtävlingen 2013, KMK-Trofén i Katrineholm den 25 maj, som kommer att presentera sin inbjudan och öppna sin anmälan till tävlingen Tors 28 mars, som en Påskpresent till alla sugna rallyåkare. Katrineholms MK lovar som vanligt fina häftiga grusvägar, där det blir 4 sträckor på 4 mil SS, och där det blir en långsträcka på 16 km att bita i.

Kalender 2013:
25/5 KMK-Trofén, Katrineholm
15/6 Laxå-Rallyt, Laxå
6/7 Gästabudstrofén, Nyköping
27/7 Kullingtrofén, Herrljunga
24/8 Mjölkpallenpokalen, Gnesta
21/9 Rejmesknixen, Askersund
26/10 Marknadsnatta, Skänninge
16/11 Prisutdelningsfest, Ort ej klar.

Officiell webbsida med regler, kalender och information: www.svenskarallycupen.se

Svenska Rallycupen
Crister Nystrand