Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Öhlins ny partner till Teammästerskapet

Rally-SM presenterar Öhlins Auto Norden som ny partner till Teammästerskapet 2013. Öhlins Auto Norden kommer till en början bidra med produkter till prisbordet till ett värde av 70 000 kronor. Samarbetet med Frans August Tält som inleddes i fjol fortsätter även 2013.

Med Öhlins Auto Norden som ny samarbetspartner kan de tävlande i Teammästerskapet kämpa om ett prisbord på totalt 100 000 kr under 2013. Mästerskapet som inleddes ifjol var ett uppskattat initiativ och därför var beslutet att fortsätta 2013 enkelt att ta.

– Vi är glada att kunna presentera Öhlins Auto Norden som ny samarbetspartner till Teammästerskapet 2013. Det är motiverande och visar att vi är på rätt väg med mästerskapet, säger Mats Jägerhult, SM-koordinator.

Öhlins Auto Norden i Karlstad är specialist för Öhlins bilprodukter i Sverige, Norge och Finland. Med stor erfarenhet av stötdämpare för såväl rally, rallycross och racing som gatbilar var det naturligt med ett samarbete med rally-SM.

– Vi är självklart glada att inleda ett samarbete med rally-SM i år, säger Lars Andersson, platschef Öhlins Auto Norden. Rally är ett av våra viktigaste områden och vi har många kunder som tävlar på våra produkter. Vi ser fram emot årets SM-säsong och att kunna erbjuda ett fint pris i årets teammästerskap.

Teammästerskapet 2013 startar i Sandviken under Vinterpokalen på lördag 2 februari. Då alla tävlingar i SM-serien räknas för deltagande team är det en stor fördel om de är med redan från första tävlingen även om de saknar någon teammedlem för stunden.